Foundation of Animal Protection in Füzesabony - FAPF in action
  kisnyil
Home arrow FAPF in action
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

More detailed work and everyday rescues of the foundation on facebook_logo - FAPF (Foundation of Animal Protection in Füzesabony) Hungary - / hungarian FB site: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) /

Az eredmény: állattartástól való eltiltás...

Ez a történet egy füzesabonyi család és kutyáik története. Sikertörténet nem csak a megmentett kutyák miatt, hanem jogi szempontból is.

Read more...
 
Megunt állatok 2007.szeptember - 2008.július

Néhány érdekes történet az elmúlt hónapok eseményei közül...

Read more...
 
Van az emberi brutalitásnak határa?

 

Egy e-mail, a sajnos már szokásos tartalommal: „egy hölgy begyûjtött kutyáit kell minél hamarabb elhelyezni”, mert a háza olyan rossz állapotban van az árvíz miatt, hogy életveszélyes. A levelet azért küldték el nekünk, mert Heves-megyérõl volt szó, konkrétan Kömlõrõl.

Read more...
 
Boglyos története

 

2007 õszén kaptunk egy hagyományosnak és mindennaposnak tûnõ bejelentést, miszerint egy kóbor kutyát kellene valahová elhelyeznünk, mert már több hónapja etetik, de nem tudják befogadni.

Read more...
 
5 kiskutya a szemét között

Ismét egy telefonhívás, amire az elsõ reakció ismét a kilátástalanság. Így indult az a beszélgetés is, amit azzal az emberrel folytattam, aki felhívott, mert 5 kiskutyát talált Füzesabonyban a Debreceni Vasút mellet egy szemétlerakó helyen.

Read more...
 
Kófic megtalálása

 

Péntek de. kaptunk egy bejelentést, miszerint a Városi Könyvtár elõtt fekszik sebesülten egy kutya. Egyikünk meg tudta oldani, hogy munkaidõben kimegy, és legalább megnézi az állatot, hogy milyen állapotban van.

Read more...
 
Ketrecbe zárt kaukázusi

 

Vasárnap reggel 7.00 órakor kaptuk a telefont, hogy menjünk Szihalomra, mert ketrecbe záródott egy nagytermetû kutya, aki egész éjszaka ázott a viharban.

Read more...
 
Csörgõ története

Mátrakeresztesrõl hívtak bennünket, hogy már egy hete az erdõben, egy földút melletti folyó mederben kuporog egy kutya, aki terhes és nem mozdul onnan.

Read more...
 
Búcsú kicsi Sunny-tól!

Sunnyt július 26-án reggel halva találta az örökbefogadó család.
Alig egy hetet töltött el az új gazdáinál, teljesen egészséges és játékos volt,  az ott élõ kutyával jól kijöttek, senki nem érti a történteket.

Read more...
 
A gazdája által rendszeresen bántalmazott puli

Gyöngyös mellõl hívtak minket, hogy egy tangazdaságban rendszeresen bántalmazzák az ott élõ pulit. Az ott dolgozók sikeresen és békésen megoldották a kutya elhozatalát, miközben – pár óra leforgása alatt – nekünk kellett helyet találni Nero-nak.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 11 - 20 of 32
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony