Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány - FÁA akcióban
  kisnyil
Főoldal arrow FÁA akcióban
 
   
Fömenü
Főoldal
FÁA akcióban
Az alapítványról
Hogyan segíthetnék?
Ideiglenes befogadásról
Gazdit keres
Örökbeadott
Elérhetőségek
Keresés
Galéria
Videók
Elveszett, keressük
Betüméret
A+ | A- | Alap

Támogatónk:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

  Az alapítvány mindennapi munkájáról, az állatok mentéséről bővebben a facebook_logo -on: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) oldalán találsz meg minden információt, napi frissítéssel.

Az eredmény: állattartástól való eltiltás...

Ez a történet egy füzesabonyi család és kutyáik története. Sikertörténet nem csak a megmentett kutyák miatt, hanem jogi szempontból is.

Tovább...
 
Megunt állatok 2007.szeptember - 2008.július

Néhány érdekes történet az elmúlt hónapok eseményei közül...

Tovább...
 
Van az emberi brutalitásnak határa?

 

Egy e-mail, a sajnos már szokásos tartalommal: „egy hölgy begyûjtött kutyáit kell minél hamarabb elhelyezni”, mert a háza olyan rossz állapotban van az árvíz miatt, hogy életveszélyes. A levelet azért küldték el nekünk, mert Heves-megyérõl volt szó, konkrétan Kömlõrõl.

Tovább...
 
Boglyos története

 

2007 õszén kaptunk egy hagyományosnak és mindennaposnak tûnõ bejelentést, miszerint egy kóbor kutyát kellene valahová elhelyeznünk, mert már több hónapja etetik, de nem tudják befogadni.

Tovább...
 
5 kiskutya a szemét között

Ismét egy telefonhívás, amire az elsõ reakció ismét a kilátástalanság. Így indult az a beszélgetés is, amit azzal az emberrel folytattam, aki felhívott, mert 5 kiskutyát talált Füzesabonyban a Debreceni Vasút mellet egy szemétlerakó helyen.

Tovább...
 
Kófic megtalálása

 

Péntek de. kaptunk egy bejelentést, miszerint a Városi Könyvtár elõtt fekszik sebesülten egy kutya. Egyikünk meg tudta oldani, hogy munkaidõben kimegy, és legalább megnézi az állatot, hogy milyen állapotban van.

Tovább...
 
Ketrecbe zárt kaukázusi

 

Vasárnap reggel 7.00 órakor kaptuk a telefont, hogy menjünk Szihalomra, mert ketrecbe záródott egy nagytermetû kutya, aki egész éjszaka ázott a viharban.

Tovább...
 
Csörgõ története

Mátrakeresztesrõl hívtak bennünket, hogy már egy hete az erdõben, egy földút melletti folyó mederben kuporog egy kutya, aki terhes és nem mozdul onnan.

Tovább...
 
Búcsú kicsi Sunny-tól!

Sunnyt július 26-án reggel halva találta az örökbefogadó család.
Alig egy hetet töltött el az új gazdáinál, teljesen egészséges és játékos volt,  az ott élõ kutyával jól kijöttek, senki nem érti a történteket.

Tovább...
 
A gazdája által rendszeresen bántalmazott puli

Gyöngyös mellõl hívtak minket, hogy egy tangazdaságban rendszeresen bántalmazzák az ott élõ pulit. Az ott dolgozók sikeresen és békésen megoldották a kutya elhozatalát, miközben – pár óra leforgása alatt – nekünk kellett helyet találni Nero-nak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Találatok: 11 - 20 / 32
   
 
© 2007 Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány