Foundation of Animal Protection in Füzesabony - FAPF in action
  kisnyil
Home arrow FAPF in action
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

More detailed work and everyday rescues of the foundation on facebook_logo - FAPF (Foundation of Animal Protection in Füzesabony) Hungary - / hungarian FB site: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) /

Elütött kutya Egerfarmos és Mezõtárkány között

Egy állatbarát hölgy hívott minket, mert nem tudta mit tegyen, amikor egy nagy testû kutyát látott feküdni az aszfalton, a tûzõ napon, aki még akkor is ott volt, amikor dolgukat végezve mentek hazafelé Egerfarmosra.

Read more...
 
Egy kuvasz keverék kutyus bóklászásának szerencsés vége

Füzesabonyban több állatbarát jelezte nekünk, hogy a központban felbukkant egy nagy testû fehér kutya, aki húzza az egyik hátsó lábát.

Read more...
 
Rózsaszentmártoni kiskutyák

Rózsaszentmártonról kérte a segítségünket egy hölgy, aki nagyon beteg, viszont a kiskutyákat szereté gazdikhoz szeretné elhelyezni.

 
Gyöngyösi kutyusok

Gyöngyösrõl kérték a segítségünket, ahol egy családi háznál tartott 13 kutya miatt feljelentést tettek a szomszédok, ezért az összestõl meg kell "szabadulnia" a tulajdonosnak. Két hét haladékot kapott. 

 
A határban talált kutya 8 kölykével

Április közepén állatbarát emberek értesítettek bennünket, hogy Füzesabonyban a határ szélére fialt egy kóbor kutya. Nyolc kicsinek adott életet, akiket – az anyával együtt – a közelben lakó néhány család etette és épített nekik ideiglenes menedékhelyet.

Read more...
 
Kerítéshez kötött spániel sokkos állapotban

Március közepén, egy szombat de. kaptuk a telefont, miszerint valaki kötéllel kikötött egy spánielt egy családi ház kerítéséhez, Füzesabonyban. Mikor odaértünk, a spániel már szabadon volt, elvágták a madzagot, viszont a kutya nem mozdult a helyérõl.

Read more...
 
Megunt állatok 2007.február - 2007.április

Néhány érdekes történet az elmúlt hónap eseményei közül.

Read more...
 
Befoghatatlan kutya ivartalanítása

Füzesabonyban egy telephelyen segítettünk gazdához juttatni egy alom kiskutya számos tagját. Az anyukáról kiderült, hogy elõzõleg egy tanyán volt az „otthona”, ahol bántalmazták, így annyira fél a kutya, hogy nem lehet megközelíteni. Ebbõl adódóan az ivartalanítását sem tudták megoldani idáig. Feltett szándékunk, hogy segítsünk a kutyus befogásában és ivartalanításában.

 
Kóbor cicák almainak közvetítése Budapestrõl

Egy budapesti hölggyel is felvettük a kapcsolatot, aki a környék kóbor macskái felett õrködik; már többet befogadott és ivartalanított közülük, viszont a vadabbak csak szülni jönnek elõ, ilyenkor mindig „felkeresik” a hölgyet, aki próbál gazdát találni nekik.

 
Kidobott tacskó pár napos kicsinyeivel

Egy állatszeretõ család szólt nekünk, hogy Besenyõtelken, egy bérelt családi háznál fialt meg egy kóbor tacskó keverék kutyus. A fõbérlõ onnét ki akarta tenni az utcára, így mindenféleképpen el kellet õket hozni. Mivel a menhelyre tudtuk volna csak õket elszállítani, (ideiglenes befogadóink nincsennek), a tanyán élõ család fogadta be ötödiknek a szoptatós kutyát a kölykeivel. Az ÁVE Alapítvány jóvoltából szereztünk nekik élelmet egy idõre, a kutyusok pedig bekerültek a házba a nagy hideg elõl. Jelenleg nekik is gazdit keresünk anyjukkal együtt, mert a tanyán nem maradhatnak.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 21 - 30 of 32
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony