Foundation of Animal Protection in Füzesabony - FAPF in action
  kisnyil
Home arrow FAPF in action
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

More detailed work and everyday rescues of the foundation on facebook_logo - FAPF (Foundation of Animal Protection in Füzesabony) Hungary - / hungarian FB site: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) /

Vécsi tanya

ImageEgy vécsi tanyáról kérték a segítségünket, ahol befogadtak 8-10 kutyust, a szövetkezet elnöke és az ott dolgozó egyik hölgy eteti õket, viszont az ivartalanításukról már senki nem gondoskodik. Az utóbbi hetekben 4 alom kiskutyát fedeztek fel, a legidõsebbek 2 hónaposak a legfiatalabbak 3 hetesek (ez 22 kicsit jelent). Jelenleg a szuka kutyusok ivartalanítására gyûjtünk és a 22 kiskutyának igyekszünk gazdát keresni.

 
Kutyafuttató kialakítása

Terveink között szerepel egy kutyafuttató kialakítása Füzesabonyban, ahová nyugodt szívvel ki tudja vinni bármelyik kutyatulajdonos a házi kedvencét, ha esetleg a négy fal között kell élnie, vagy éppen láncra verve él, és a nélkül, hogy folyamatosan más kutyákba ütközne. A telek már megvan hozzá, most már csak a hátsó rész bekerítéséehez szükséges kerítésre kell összegyûjtenünk a pénz.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 31 - 32 of 32
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony