Foundation of Animal Protection in Füzesabony - MI AZ, AMIT NAGYON FONTOS TUDNI, HA SEGÍTENI SZERETNÉL AZ UTCÁN KÓBORLÓ KUTYÁKON !?
  kisnyil
Home
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

More detailed work and everyday rescues of the foundation on facebook_logo - FAPF (Foundation of Animal Protection in Füzesabony) Hungary - / hungarian FB site: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) /

The page is in the process of translation into English so we would like to ask for your kind patience until it will be fully prepared. Meanwhile please have a look at the dogs who are currently searching for a home. If you happen to have any questions regarding how the Foundation is being operated or if you are interested in adopting any of the dogs please get in touch with us on the following contact:
Zsanett Molnár, e-mail: zsanella@gmail.com, tel.number: +36-70-459-7572

MI AZ, AMIT NAGYON FONTOS TUDNI, HA SEGÍTENI SZERETNÉL AZ UTCÁN KÓBORLÓ KUTYÁKON !? Print E-mail Megoszt

 

Tudnod kell, hogy sajnos minden állatot, aki az utcán tartózkodik nem vagyunk képesek befogadni.

Egyrészt azért, mert nagy részének van gazdája, aki felelõtlenül kiengedi kutyáját az utcára. Másrészt azért, mert támogatás és ideiglenes befogadók hiányában sajnos prioritásokat kell felállítanunk a befogadott állatok között.

Ahhoz viszont, hogy ezek az állatok megmeneküljenek és minél kevesebb felesleges szaporulat szülessen ebben az országban, szükséges tudnod pár dolgot!
 
Kérlek, olvasd tovább, hogy az információ birtokában még hatékonyabban lépjünk fel a kóbor állatok számának csökkentésében és az állatkínzók felelõsségre vonásában!
 
MIKOR NE GONDOLKODJ, HOGY SEGÍTSÉGET KÉRJ-E TÕLÜNK VAGY BÁRMELYIK MÁSIK ÁLLATVÉDÕ SZERVEZETTÕL:
 
  • Ha vemhes kutyát látsz kóborolni az úton! Ilyenkor azonnal ivartalanítani kell vinnünk a kutyát, mert egy kutya elhelyezése is nagy gondot okoz már minden állatvédõ számára, egy alommal pedig már legtöbb nem is tud mit kezdeni férõhely hiányában.
 
  • Ha tudatában vagy annak, hogy egy szuka kutya él az utcán, beköltözött egy romos házhoz, buszmegállóban alszik, stb. Az utcán élõ szukák mentése a legfontosabb annak érdekében, hogy megakadályozzuk a kóbor kutyák számának további növekedését és ezzel csökkentsük a felesleges szaporulatokat, akik sorsa a további szenvedés lenne! Nagyon kérünk mindenkit, hogy ne akkor kérjen segítséget, amikor már lefialt a kutya, mert akkor már NEM TUDUNK segíteni! A kutyák egy túlzsúfolt menhelyen fogják végezni vagy bevégezni, ha egyáltalán fogadják õket. Ha pedig a menhely is elutasító lesz, akkor az utcán fognak elvadulni, rossz kezekbe kerülni vagy éppen az autó gázolja õket halálra elõbb-utóbb, nem beszélve a további szaporodásukról, hiszen 6 hónapos korban már bármelyik szuka ivarérett lehet.

  • Ha balesetes, sérült, megkínzott állatot találsz vagy tudatában vagy annak, hogy az állat gazdája követ vagy követett el állatkínzást.
 
TERMÉSZETESEN MINDEN MÁS ESETBEN PRÓBÁLJ MEG SEGÍTENI VAGY SEGÍTSÉGET HÍVNI, MI MINDENT MEGTESZÜNK ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A LEHETÕ LEGKEVESEBB KUTYÁNAK KELLJEN AZ UTCÁN VAGY ROSSZ KEZEKBE SZENVEDNIE, VADÁSZPUSKA ÁLTAL BEVÉGEZNIE, NETÁN SINTÉRTELEPEKEN MEGHALNIA!
 
Köszönettel:
 
Molnár Zsanett
kuratóriumi elnök
 
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony