Foundation of Animal Protection in Füzesabony - Kerítéshez kötött spániel sokkos állapotban
  kisnyil
Home arrow FAPF in action arrow Kerítéshez kötött spániel sokkos állapotban
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

More detailed work and everyday rescues of the foundation on facebook_logo - FAPF (Foundation of Animal Protection in Füzesabony) Hungary - / hungarian FB site: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) /

Kerítéshez kötött spániel sokkos állapotban Print E-mail Megoszt

Március közepén, egy szombat de. kaptuk a telefont, miszerint valaki kötéllel kikötött egy spánielt egy családi ház kerítéséhez, Füzesabonyban. Mikor odaértünk, a spániel már szabadon volt, elvágták a madzagot, viszont a kutya nem mozdult a helyérõl.

Közelebb érve nyilvánvalóvá vált, hogy sokkos állapotban van, fülei széttépve, egyik lábára pedig sántított. Miután megnyugtattuk egy kicsit, ölbe vettük és hazavittük. Nagy procedúra árán elbarikádoztuk a saját kuyáinktól , és másnap reggel bevittük az állatmenhelyre, Egerbe, ahol orvosi kezelést kapott. Mint késõbb kiderült, a kutyának súlyos bélfertõzése volt, a sérült lábába pedig combprotézisre volt szüksége. Mindezen orvosi ellátás biztosítását, a felmerülõ költségekkel együtt egy örökbefogadó hölgy vállalta át, megmentve ezzel a spániel életé ( a menhelynek sem állt volna módjában kikezeltetni a kutyát a megfelelõ szinten).

 
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony