Foundation of Animal Protection in Füzesabony - A határban talált kutya 8 kölykével
  kisnyil
Home arrow FAPF in action arrow A határban talált kutya 8 kölykével
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

More detailed work and everyday rescues of the foundation on facebook_logo - FAPF (Foundation of Animal Protection in Füzesabony) Hungary - / hungarian FB site: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) /

A határban talált kutya 8 kölykével Print E-mail Megoszt

Április közepén állatbarát emberek értesítettek bennünket, hogy Füzesabonyban a határ szélére fialt egy kóbor kutya. Nyolc kicsinek adott életet, akiket – az anyával együtt – a közelben lakó néhány család etette és épített nekik ideiglenes menedékhelyet.

Mivel a menhelyre nem akartuk õket bevinni, más megoldást kellet sürgõsen találnunk. Szerencsére adódott egy lehetõség: többek között az önkormányzat és a Vöröskereszt tulajdonában lévõ, már egy jó ideje kihasználatlanul álló, ingatlan területén kaptunk meg egy kis zugot, hogy 1-2 kutyát ideiglenesen elhelyezhessünk. Sajnos az ott található kerítés már elérett és szétszakadozott, ráadásul kapuval sem volt elválasztható, ill. lezárható a terület ezen része. Fel kellet tehát újítani, hogy kölyökkutyák elszállásolására is alkalmas legyen. Nagy szerencsénkre egy helyi adományozó jóvoltából felépülhetett a kis kenel, ahol most már biztonságban és nagy örömben él Zsimi a kicsikkel. Reméljük, hogy minél hamarabb sikerül nekik jó gazdát keresni, mert szegény anyuka már nem sokáig bírja a 8 kicsi szoptatását és nyüstölését.


1.
68.jpg
2.
69.jpg
3.
70.jpg
4.
72.jpg
5.
73.jpg
6.
76.jpg

 
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony