Foundation of Animal Protection in Füzesabony - Egy kuvasz keverék kutyus bóklászásának szerencsés vége
  kisnyil
Home arrow FAPF in action arrow Egy kuvasz keverék kutyus bóklászásának szerencsés vége
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

More detailed work and everyday rescues of the foundation on facebook_logo - FAPF (Foundation of Animal Protection in Füzesabony) Hungary - / hungarian FB site: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) /

Egy kuvasz keverék kutyus bóklászásának szerencsés vége Print E-mail Megoszt

Füzesabonyban több állatbarát jelezte nekünk, hogy a központban felbukkant egy nagy testû fehér kutya, aki húzza az egyik hátsó lábát.

Sajnos azonnal nem tudtunk kimenni a helyszínre, hiszen a munkahelyünkrõl nem szaladhatunk haza intézkedni, de többszöri keresés és egy ismételt bejelentés után rátaláltunk a kimerült állatra. Szõre csapzott és büdös volt, alig vonszolta magát, a bal hátsó lábát pedig csak lógatta, nem tudott ráállni. Nagy küszködések árán sikerült neki ideiglenes helyet találni, és másnap az állatkórházban meg is vizsgálták. Mint kiderült, lábtörése már 2-3 hetes volt, mûteni csak akkor lehetett volna, ha visszatörik a már bemerevedett, rosszul összeforrt csontot. Azóta már nagyon szépen javul a rühössége is a rendszeres kezelések után, így Maci már ápoltan és kiegyensúlyozottan várja a leendõ gazdáját. Több ideiglenes hely után, jelenleg ismételten egy olyan helyen tudtuk elhelyezni, ahol nem maradhat véglegesen.

 
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony