Foundation of Animal Protection in Füzesabony - Elütött kutya Egerfarmos és Mezõtárkány között
  kisnyil
Home arrow FAPF in action arrow Elütött kutya Egerfarmos és Mezõtárkány között
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

More detailed work and everyday rescues of the foundation on facebook_logo - FAPF (Foundation of Animal Protection in Füzesabony) Hungary - / hungarian FB site: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) /

Elütött kutya Egerfarmos és Mezõtárkány között Print E-mail Megoszt

Egy állatbarát hölgy hívott minket, mert nem tudta mit tegyen, amikor egy nagy testû kutyát látott feküdni az aszfalton, a tûzõ napon, aki még akkor is ott volt, amikor dolgukat végezve mentek hazafelé Egerfarmosra.

A kutyát csak megközelíteni merték, nem volt bátorságuk megsimogatni vagy esetleg megnézni, hogy sérülte-e valahol. Mivel nem akart felállni, csak nyüszögött szegénykém, ezért tehetetlenségükben minket hívtak. Nekünk kétszer kellett átfésülni a helyet, mert elsõ alkalommal nem találtuk, bár helyi emberek arról számoltak be, hogy látták az út közepén üldögélni. Lucy-t végül sikerült bepakolni a kocsiba, mert lábra nagyon nehézkesen állt, és nagyon nagy szerencséjére a megtaláló család be is fogadta õt ideiglenesen (bár 3 saját kutya már várta õket otthon, akik egyébként nagyon jól befogadták az új jövevényt). Másnap megvizsgálták õt az Egri Állatkórházban, ahol megállapították, hogy nincs törése, így csak pihenésre és nyugalomra van szüksége.

 
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony