Foundation of Animal Protection in Füzesabony - Csörgõ története
  kisnyil
Home arrow FAPF in action arrow Csörgõ története
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

More detailed work and everyday rescues of the foundation on facebook_logo - FAPF (Foundation of Animal Protection in Füzesabony) Hungary - / hungarian FB site: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) /

Csörgõ története Print E-mail Megoszt

Mátrakeresztesrõl hívtak bennünket, hogy már egy hete az erdõben, egy földút melletti folyó mederben kuporog egy kutya, aki terhes és nem mozdul onnan.

Valószínû a „gazdáit” várhatja, mert egy autó hátsó ülésén fekszik mozdulatlanul. Megsimogatni, ill. beszállítani az egri menhelyre nem tudták, mert morgott rájuk, ha a közelébe mentek. Szerencsére az utolsó pillanatban felszabadult nálunk az egyik ideiglenes hely, így vasárnap el tudtuk hozni Csörgõt Füzesabonyba. Legalább egy fél órába telt míg „megszelídítettük”, mert morgott és vicsorgott félelmében. Mint kiderült, nem volt terhes, csak elhízott, és valószínû szobakutya lehetett mielõtt kivágták az erdõbe, mert imádja a pórázt, még wc-re is csak akkor hajlandó menni, ha elvisszük sétáltatni. Az állatkórházba is beszállítottuk kivizsgáltatni, mert az elsõ napokban lábra sem akart állni, csak feküdt egy helyen. Egy hét elteltével már rá sem lehet ismerni a kutyára; a lelki beteg, halálra rémült kutyusból egy életvidám, ragaszkodó Csörgõ vált, aki – ha kövéren is – de imád szaladgálni velünk. Nevét a Csörgõ patak tájvédelmi körzetéhez tartozó Mátrakeresztesrõl kapta.

 
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony