Foundation of Animal Protection in Füzesabony - 5 kiskutya a szemét között
  kisnyil
Home arrow FAPF in action arrow 5 kiskutya a szemét között
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

More detailed work and everyday rescues of the foundation on facebook_logo - FAPF (Foundation of Animal Protection in Füzesabony) Hungary - / hungarian FB site: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) /

5 kiskutya a szemét között Print E-mail Megoszt

Ismét egy telefonhívás, amire az elsõ reakció ismét a kilátástalanság. Így indult az a beszélgetés is, amit azzal az emberrel folytattam, aki felhívott, mert 5 kiskutyát talált Füzesabonyban a Debreceni Vasút mellet egy szemétlerakó helyen.

Természetesen a kiskutyákat még aznap du. elhoztuk errõl a helyrõl, és – jobb nem lévén - a saját házunk egyik melléképületében szállásoltuk el õket. A kutyák kb. 2 hónaposak voltak, székletükben a cigarettacsikk és a mûanyagdarabok mellett más, felismerhetetlen szemét is fellelhetõ volt. Megközelíteni csak óvatosan lehetett õket, mert féltek.

Miután eltávolítottuk belõlük a kullancsokat és leféregtelenítettük õket, teljesen egészséges kiskutyák lettek belõlük egy pár nap leforgása alatt. Olyannyira egészségesek és életvidámak, hogy a kiscsirkék tanulhatnának tõlük követésben, az oroszlánok pedig az ellenség elriasztásában.
1.
155.jpg
2.
156.jpg
3.
157.jpg
4.
158.jpg

Remélem, hogy aki ezeket a sorokat olvassa, az nem csak elszörnyülködik a történteken, hanem átgondolja azt is, hogy Õ mit tehet a hasonló esetek visszaszorításában.


Ha közvetlen környezetedben történik hasonló eset, akkor azt jelentsd be a legközelebbi állatvédõ szervnél, hogy ne fordulhasson elõ még egyszer.
Sokszor csak az információ hiánya miatt szenvednek és kerülnek az utcára állatok.
Terjeszd te is az ivartalanítás jelentõségét és értelmét és ne nézd becsukott szemmel, ha az emberek bármilyen formában állatot kínoznak.

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk, nem pedig azért, hogy azonnal a hatósághoz forduljunk.

 
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony