Foundation of Animal Protection in Füzesabony - Azt hiszed reménytelen? Akkor még nem zongoráztad végig az összes lehetõséget! - Jenny és kölykei
  kisnyil
Home arrow FAPF in action arrow Azt hiszed reménytelen? Akkor még nem zongoráztad végig az összes lehetõséget! - Jenny és kölykei
 
   
Main menu
Home
FAPF in action
About us
Support us
Fostering
Rehoming
Adopted
Contact
Search
Gallery
Videos
Lost dogs
Font size
A+ | A- | Default

Our supporter:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

More detailed work and everyday rescues of the foundation on facebook_logo - FAPF (Foundation of Animal Protection in Füzesabony) Hungary - / hungarian FB site: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) /

Azt hiszed reménytelen? Akkor még nem zongoráztad végig az összes lehetõséget! - Jenny és kölykei Print E-mail Megoszt

 

Mikor a bejelentést kaptuk telefonon, még csak pár hét telt el azóta, hogy hazaengedtek a kórházból egy komoly autóbalesetet követõ mûtét után. Az autóm (és egyben az Alapítvány autója) totálkáros lett casco nélkül.

A telefonáló hölgy elmondta, hogy Átányban lakik és a kertje végében, egy nyílt területen lévõ szénaboglyában nevelgeti a kölykeit egy kutya. Elmondása szerint a kisebbséghez tartozó gyerekek már több kicsit bántottak, az egyiket az aszfalthoz verték és ott hagyták az úton. Hozzátette még, hogy az anyakutyát nem tudják megközelíteni, mert a kölykeit védelmezvén morog a közelébe merészkedõkre.
 
Ekkor még nem tudtam semmit ígérni a hölgynek, hiszen én még az ágyból sem voltam képes felkelni. Õszintén szólva, reménytelennek láttam a helyzetet, amikor letettem a telefont. Nem reméltem, de mégis megpróbáltam segítséget kérni valakitõl; õ felajánlotta, hogy elmegy a kutyákért. A húgom segítségével összeszedték a 3 életben maradt kölyköt, az anyát viszont nem találták ott. Ez után, több napos egyeztetést követõen, visszatértek a helyszínre és befogták Jenny-t is, az anyát.
 
A kicsiket (más lehetõség nem lévén) bevállalta a húgom, akinek egyébként 7 saját és 2 ideiglenesen befogadott cicája, továbbá 2 saját kutyája volt otthon egy kis udvaron. Albából, Aidából és Arielbõl megszámlálhatatlan darabszámú kullancsot távolítottak el, de a kölykök szerencsére egészségesek voltak. Az anyukának már sokkal nehezebb volt ideiglenes befogadót találni, de végül sikerült. Azóta már a második ideiglenes helyét szokja Jenny, aki, mint kiderült, egy nagyon intelligens és nyugodt kutya.
 
Köszönet Farkas Gábornak, aki nélkül ezek a kutyák is a süllyesztõben végezték volna. Köszönet Alba, Aida és Ariel gazdái nevében is!
 
   
 
© 2007 Foundation of Animal Protection in Füzesabony