Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány - Örökbeadott állatok
  kisnyil
Főoldal arrow Örökbeadott
 
   
Fömenü
Főoldal
FÁA akcióban
Az alapítványról
Hogyan segíthetnék?
Ideiglenes befogadásról
Gazdit keres
Örökbeadott
Elérhetőségek
Keresés
Galéria
Videók
Elveszett, keressük
Betüméret
A+ | A- | Alap

Támogatónk:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

Örökbeadott állatok Nyomtatás Email Megoszt
képnévörökbeadvabefogadás körülményei
Norma2015-05-19Norma egy idõsebb hölgyhöz szegõdött az utcáról - aki azonban nem tud róla gondoskodni, sem oltani sem biztonságos helyen tartani õt, kórházba megy több hétre, az udvaron a kerítés több helyen rossz és folyamatosan kijárt az utcára...
Layla2015-05-19Layla Kápolnán egy benzinkútról nem mozdult már napok óta. Most elütötték... Fején súlyos sérülés, egyik szeme nem tudjuk hogy megmenthetõ-e. Fehér kislány, az egész feje csupa vér... Budapestre szállítottuk õt.
Lolka2015-05-19Egy kis községben éltek az utcán már hetek óta...
Bolka2015-05-19Egy kis községben éltek az utcán már hetek óta...
Rita2015-05-17Mezõkövesdrõl került hozzánk vemhesen!
Leopold2015-05-17Besenyõtelekrõl kaptuk a segítségkérést, sajnos szaporulatként 4 baba született akik sürgõsen otthont keresnek. A kicsik tacskó és törpe schnazuer keverékek, kis méretûek, most 5 hónaposak.
Ebony2015-05-17Felsõzsolcáról mentettük, egy telephelyen tengõdött...
Samantha2015-05-14Utcán talált.
Berke2015-05-14BERKE jelenleg Tiszavalkon él... Vagyis vegetál... Hol láncon, hol a faluban kóborolva... Egy személy hazavitte valakitõl, mert kapott hozzá egy zsák tápot, csak vigyék... Etetni, oltatni, ellátni nem tudja.... Meg akar tõle szabadulni, elaltatásában gondolkodnak. Ezt meghallván egy ott élõ állatbarát írt nekünk rögtön és sürgõs segítséget kért!
Rupert2015-05-14Gazdáik nem tudják õket sem oltatni, sem chipeltetni és mivel az elõzõ kutyájukat megmérgezték az utcáról így egy hátsó kis sáros kennelben tartják õket állandóan! Soha-soha nem engedik ki innen õket... Mindketten nagyon barátságosak és imádják egymást.
Kim2015-05-14Füzesabony határában lévõ benzinkútnál aludt már napok óta! Kim jelenleg tüzel, mihelyt lehet azonnal megy ivartalanításra! Kim barátságos kutyákkal és emberrel, gyerekeket is szereti, de cicákkal nincs jó viszonya.
Schnappi2015-05-14Schnappi kb. 5 hónapos kislány, akit utcán találtak. Teljesen szobatiszta, nyugodt természetû tacskó mix baba, barátságos kutyával és emberrel is. Otthont keres!
Delfina2015-05-14Mezõnagymihályról kaptuk a sürgõs segítségkérést, miszerint egy anya kutya egy ház melléképülete mögé, a vasak és farakások alá fialt. A ház a határ mellett van közvetlenül a település legszélén!
Daniel2015-05-14Mezõnagymihályról kaptuk a sürgõs segítségkérést, miszerint egy anya kutya egy ház melléképülete mögé, a vasak és farakások alá fialt. A ház a határ mellett van közvetlenül a település legszélén!
Masni2015-05-14Utcán élt sokáig.
Lorell2015-05-10LORELL-t a kisebbségtõl mentettük ahol eddigi életét láncon töltötte, nyakán a bõr már kisebesedett... Itt szülte már többször a babáit...
Porter2015-05-10Pár napja az utcán állított meg munkába menet bennünket egy család akiktõl már több kutyát elhoztunk, hogy megint van náluk kettõ kutya és vigyük már el õket, jön a kötelezõ oltás...
Sofi2015-05-07Igen sok mindent láttunk már és úgy gondolnánk mi, akik ezt a munkát naponta végezzük, hogy ha csak nem egy kutya halálról van szó akkor már elég sok mindent kibírunk és már sok újat nem tud az élet mutatni. Olyat, amibe úgy a szívünk is belefacsarodna... De tud... A kiskutyák testét több helyen seb borítja, annyira ki vannak száradva hogy a kihúzott bõrük egyáltalán nem húzódik vissza... Nagyon-nagyon aprók, visszamaradtak a növésben, alultápláltak és csak néznek a kis gömb szemükkel és azt kérdik hogy ugye most már jobb lesz minden???
Malvina2015-05-05Tegnap este kaptuk a kisebbségtõl a bejelentést miszerint 3 kiskutyát a kisebbség közül valaki beledobott a patakba. Önkéntesünk azonnal indult még késõ este keresni õket, nem talált kiskutyákat... Majd ma reggel elindult a kisebbségi sorokra felderíteni hogy mi történt valójában! Nagy kutakodás után eljutott egy családhoz, ahol megtalálta a 3 kiskutyát. A bejelentõ család hazudott, a kiskutyákat nem dobták be a patakba, az udvarukon mászkáltak a mamával.
Babe2015-05-04Kisebbségtõl mentettük, nyakában egy redõny gurtni szépen jó szorosan megkötve... Tacskó keverék, kb 5 kg.


 
   
 
© 2007 Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány