Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány - Örökbeadott állatok
  kisnyil
Főoldal arrow Örökbeadott
 
   
Fömenü
Főoldal
FÁA akcióban
Az alapítványról
Hogyan segíthetnék?
Ideiglenes befogadásról
Gazdit keres
Örökbeadott
Elérhetőségek
Keresés
Galéria
Videók
Elveszett, keressük
Betüméret
A+ | A- | Alap

Támogatónk:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

Örökbeadott állatok Nyomtatás Email Megoszt
képnévörökbeadvabefogadás körülményei
Ina2015-05-04Telefonos bejelentés: Két község közt egy kutyát láttak kikötve az út mellé egy jelzõtáblához...
Amber2015-05-04Amber-t kitették Füzesabony határában egy olyan útszakaszon ahonnét már számtalan kutyát mentettünk. Ezt a szakaszt nem lehet belátni, így elõszeretettel rakják le a szemetet és a kutyákat... Akik csak várnak és várnak amíg egy véletlen autó arra nem jár...
Hobbit2015-05-04
Quentin2015-04-30Mezõkövesden, az utcán aludt a virágok között. Az egyik "kedves" arra lakó ûzi...
Miri2015-04-27Mirit a kisebbségtõl hoztuk el mert meg akartak tõle szabadulni, többé már nem kellett... Miri kb. 3 éves, nagyon bújós, emberrel, kutyával barátságos tacsi lány. Kb. 6 kg.
Linda2015-04-27Mezõtárkány és Füzesabony között vártak... Vajon kire???
Lupe2015-04-27Mezõtárkány és Füzesabony között vártak... Vajon kire???
Josefina2015-04-27
Palma2015-04-27Füzesabonyban az utcáról láttunk meg egy lógó cicijû mama kutyust egy nem túl rendezett udvaron... Megálltunk. Beérve az udvarra már láttuk hogy a kutyus 5 kicsi babát szoptat jelenleg akik 3 hetesek. A mamát utcáról fogadták be valamikor... A mamában nincs chip, se oltás, a tulajdonosnak elmondtuk ha õt meg akarja tartani akkor ezeket be kell adatnia, ivartalanítását meg kell oldani!!! A kicsi babáknak elméletileg már van helyük... Nyomatékosan kértük, hogy senkinek ne adogassa szét a kicsiket mert csak szaporulat lesz a szaporulatból, amit újból mi fogunk menteni!
Marinka2015-04-26Madlen és Marinka egy ABC bolt elõtt aludtak már több mint egy hete... Egyik önkéntesünk lett figyelmes a kutyákra akiknek doboz volt kitéve tele dobálva élelemmel...
Abdul2015-04-26Kálban egy bokor alatt találták 3 testvérével...
Walter2015-04-26Bejelentést kaptunk miszerint a képen látható két kutyus nagyon sokszor Mezõcsáton a Hõsök terén alszik!
Serena2015-04-24Egy család befogadott egy szuka kutyust utcáról fogamzásgátló tablettát szedett a kutyus azonban ennek ellenére vemhes lett!!! A mama kis testû, így a kicsik is nagy valószínûséggel kis testûek lesznek.
Dia2015-04-23
Marcell2015-04-20Tegnap este kaptuk a kisebbségtõl a bejelentést miszerint 3 kiskutyát a kisebbség közül valaki beledobott a patakba. Önkéntesünk azonnal indult még késõ este keresni õket, nem talált kiskutyákat... Majd ma reggel elindult a kisebbségi sorokra felderíteni hogy mi történt valójában! Nagy kutakodás után eljutott egy családhoz, ahol megtalálta a 3 kiskutyát. A bejelentõ család hazudott, a kiskutyákat nem dobták be a patakba, az udvarukon mászkáltak a mamával.
Miléna2015-04-20Tegnap este kaptuk a kisebbségtõl a bejelentést miszerint 3 kiskutyát a kisebbség közül valaki beledobott a patakba. Önkéntesünk azonnal indult még késõ este keresni õket, nem talált kiskutyákat... Majd ma reggel elindult a kisebbségi sorokra felderíteni hogy mi történt valójában! Nagy kutakodás után eljutott egy családhoz, ahol megtalálta a 3 kiskutyát. A bejelentõ család hazudott, a kiskutyákat nem dobták be a patakba, az udvarukon mászkáltak a mamával.
Padme2015-04-20PADME több napja egy villanyoszlop alatt ült, egy arra lakó néni látta ahogy kitette õt valaki...
Pami2015-04-18Füzesabonyban az utcáról láttunk meg egy lógó cicijû mama kutyust egy nem túl rendezett udvaron... Megálltunk. Beérve az udvarra már láttuk hogy a kutyus 5 kicsi babát szoptat jelenleg akik 3 hetesek. A mamát utcáról fogadták be valamikor... A mamában nincs chip, se oltás, a tulajdonosnak elmondtuk ha õt meg akarja tartani akkor ezeket be kell adatnia, ivartalanítását meg kell oldani!!! A kicsi babáknak elméletileg már van helyük... Nyomatékosan kértük, hogy senkinek ne adogassa szét a kicsiket mert csak szaporulat lesz a szaporulatból, amit újból mi fogunk menteni!
Biborka2015-04-17Nagyon rossz körülmények közül mentve... Egyenlõre emberekkel kicsit félénk, sokat nem simogatták eddigi életében, de agresszió nyoma sincs a kutyusban.
Shannon2015-04-17Mezõkeresztesi öregotthon udvarán 3 felnõtt és egy baba kutyát találtunk. Elmondások szerint a kutyák betévedtek az udvarra, majd etették õket, azonban semmilyen oltásuk chipjük nincs.


 
   
 
© 2007 Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány