Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány - IDEIGLENES BEFOGADÓKAT KERESÜNK KUTYÁKNAK ÉS CICÁKNAK!
  kisnyil
Főoldal
 
   
Fömenü
Főoldal
FÁA akcióban
Az alapítványról
Hogyan segíthetnék?
Ideiglenes befogadásról
Gazdit keres
Örökbeadott
Elérhetőségek
Keresés
Galéria
Videók
Elveszett, keressük
Betüméret
A+ | A- | Alap

Támogatónk:

 
  • Magyar
  • English

  Kérjük támogassa adója 1%-val alapítványunk munkáját!
  Adószámunk: 18590290-1-42

kampányvideó

köszönetnyilvánítás és tájékoztató a felajánlásról 
rendelkezõ nyilatkozat 

  Az alapítvány mindennapi munkájáról, az állatok mentéséről bővebben a facebook_logo -on: FÁA (Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány) oldalán találsz meg minden információt, napi frissítéssel.

IDEIGLENES BEFOGADÓKAT KERESÜNK KUTYÁKNAK ÉS CICÁKNAK! Nyomtatás Email Megoszt

A Füzesabonyi Állatvédõ Alapítvány folyamatosan keres
ideiglenes befogadókat  kutyáknak és cicáknak!Ha valóban szereted az állatokat, akkor tegyél is a megmentésükért! Semmi mást nem kell tenned, csak egy kis felelõsséget mutatni, a többit megtesszük mi. Mit jelent az ideiglenes befogadás?

  • egy biztonságos, tiszta hely biztosítása az állatnak, kutyáknál egy kennel, egy jól elkerített udvar vagy lakás, cicáknál pedig lakás vagy udvar,
  • az ideiglenes befogadó és az Alapítvány folyamatos kapcsolatban van egymással, közös megbeszélés alapján helyezik el a kutyát / cicát,
  • az ideiglenes befogadó vállalja, hogy a kutya/cica örökbefogadására irányuló  bármilyen érdeklõdés esetén azonnal értesíti az Alapítványt, aki örökbefogadási nyilatkozat aláírásával, elõzetes egyeztetés alapján ad örökbe állatot,
  • az állat örökbeadása csak és kizárólag az Alapítványon keresztül történhet,
  • az ideiglenes befogadó vállalja, hogy bármilyen nemû probléma esetén azonnal értesíti az Alapítványt,
  • az Alapítvány vállalja, hogy a kutyát, cicát teljes orvosi ellátásban  részesíti, beoltatja, ill. az élelmérõl gondoskodik, továbbá biztosít kutyaólat és bármilyen szükséges eszközt a tartáshoz azok hiánya esetén.

Az ideiglenes befogadás idõtartama elõre nem kiszámítható, ugyanis azt egyik cicánál vagy kutyánál sem tudjuk elõre megmondani, hogy mikor kerülnek gazdához. Viszont nekünk az is segítség, ha esetleg egy meghatározott idõtartamra tudna valaki vállalni egy-egy kutyát vagy cicát.

A leírtak alapján látható, hogy az állatok tartása kiadással nem jár, csak egy kis jóindulat és megfelelõ környezet szükséges hozzá, még is azt kell mondanunk, hogy ezekkel a jellemzõkkel nem sok ember rendelkezik a környezetünkben, így nap, mint nap a kutyák elhelyezésének problémájával küzdünk.

Kérlek segíts, hogy segíthessünk!

Köszönettel:

Molnár Zsanett
Füzesabonyi Állatvédõ Alapítvány
www.fuzallatvedelem.hu
70/459-7572

 
   
 
© 2007 Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány